Käyttöehdot

Esittely

Näillä verkkosivustolle kirjoitetuilla verkkosivustojen vakioehdoilla hallitaan Iparas-verkkosivustomme käyttöä, johon pääsee osoitteessa www.iparas.com.

Näitä ehtoja sovelletaan kokonaan, ja ne vaikuttavat tämän verkkosivuston käyttöön. Käyttämällä tätä verkkosivustoa olet sitoutunut hyväksymään kaikki ehdot, jotka on kirjoitettu tähän. Et saa käyttää tätä verkkosivustoa, jos olet eri mieltä jostakin näistä verkkosivuston vakioehdoista.

Alaikäiset tai alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää tätä verkkosivustoa.

Immateriaalioikeudet

Iparas ja / tai sen lisenssinantajat omistavat muut kuin omistamasi sisältö näiden ehtojen nojalla kaikki tällä verkkosivustolla olevat immateriaalioikeudet ja materiaalit.

Sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi vain verkkosivustolla olevan materiaalin katselemiseen.

Rajoitukset

Sinua on erityisesti rajoitettu kaikista seuraavista:

  • verkkosivustomateriaalin julkaiseminen muissa tiedotusvälineissä;
  • minkä tahansa verkkosivustomateriaalin myynti, alilisensointi ja / tai muuten kaupallistaminen;
  • verkkosivustomateriaalin julkinen esiintyminen ja / tai näyttäminen;
  • käyttää tätä verkkosivustoa millään tavalla, joka vahingoittaa tai saattaa vahingoittaa tätä verkkosivustoa;
  • käyttää tätä verkkosivustoa millään tavalla, joka vaikuttaa käyttäjän pääsyyn tälle verkkosivustolle;
  • tämän verkkosivuston käyttö sovellettavien lakien ja määräysten vastaisesti tai voi millään tavalla vahingoittaa verkkosivustoa tai ketään henkilöä tai yritystä;
  • harjoittamalla minkäänlaista tietojen louhintaa, tiedon keräämistä, tietojen keruuta tai muuta vastaavaa toimintaa, joka liittyy tähän verkkosivustoon;
  • käyttää tätä verkkosivustoa harjoittaakseen mainontaa tai markkinointia.

 

Tietyt tämän verkkosivuston alueet eivät saa käyttää sinua, ja Iparas voi edelleen rajoittaa käyttäjän pääsyä mihin tahansa tämän verkkosivuston alueisiin milloin tahansa, täysin harkinnan mukaan. Kaikki tämän verkkosivuston käyttäjätunnukset ja salasanat ovat luottamuksellisia, ja sinun on myös säilytettävä luottamuksellisuus.

Sisältösi

Näissä verkkosivuston vakioehdoissa “sisältösi” tarkoittaa mitä tahansa ääni-, videotekstiä, kuvia tai muuta materiaalia, jonka valitset näyttää tällä verkkosivustolla. Näyttämällä sisältösi, annat Pokonille yksinoikeuden, maailmanlaajuisesti peruuttamattoman, edelleenlisensoitavan lisenssin, jonka avulla sitä voidaan käyttää, jäljentää, mukauttaa, julkaista, kääntää ja levittää missä tahansa mediassa.

Sisällön on oltava oma, eikä se saa loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia. Iparas pidättää oikeuden poistaa kaiken sisältösi tältä verkkosivustolta milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Yksityisyytesi

Lue tietosuojakäytäntö.

Ei takuita

Tätä verkkosivustoa tarjotaan “sellaisenaan” kaikilla vikoilla, ja Iparas ei ilmaise minkäänlaisia ​​tämän verkkosivuston tai tämän verkkosivuston sisältämien materiaalien liittyviä vakuutuksia tai takuita. Mitään tämän verkkosivuston sisältöä ei tulkita neuvoneeksi sinulle.

Vastuun rajoitus

Iparas tai sen virkamiehet, johtajat ja työntekijät eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään, joka johtuu tämän verkkosivuston käytöstä tai jollain tavalla siihen liittyvästä, riippumatta siitä, onko tällainen vastuu sopimuksessa. Pokonit, mukaan lukien sen virkamiehet, johtajat ja työntekijät, eivät ole vastuussa mistään epäsuorista, välillisistä tai erityisistä vastuista, jotka johtuvat tämän sivuston käytöstä tai jollain tavalla liittyvät siihen.

Korvaus

Vakuutat täten täysimääräisesti Pokonit kaikista ja / tai kaikista vastuista, kustannuksista, vaatimuksista, kanteen syistä, vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat jollain tavalla näiden ehtojen rikkomisesta.

Ositettavuus

Jos jokin näiden ehtojen lauseke todetaan pätemättömäksi minkä tahansa sovellettavan lain nojalla, sellaiset määräykset poistetaan vaikuttamatta niiden jäljellä oleviin säännöksiin.

Ehtojen muuttaminen

Iparasilla on oikeus tarkistaa näitä ehtoja milloin tahansa sopivana pitämänsä avulla. Tämän verkkosivuston avulla sinun odotetaan tarkistavan nämä ehdot säännöllisesti.

Toimeksianto

Pokonit saavat luovuttaa, siirtää ja alihankita näiden ehtojen mukaiset oikeutensa ja / tai velvollisuutensa ilman erillistä ilmoitusta. Sinulla ei ole kuitenkaan oikeutta luovuttaa, siirtää tai alihankintana mitään näiden ehtojen mukaisista oikeuksista ja / tai velvollisuuksista.

Koko sopimus

Nämä ehdot muodostavat koko Iparasin ja sinun välisen sopimuksen tämän verkkosivuston käytöstä ja korvaavat kaikki aiemmat sopimukset ja yhteisymmärrykset.

Sovellettava laki ja toimivalta

Näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ja annat Suomessa sijaitsevien tuomioistuinten ei-yksinomaisen lainkäyttövallan mahdollisten riitojen ratkaisemiseksi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä antaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Lue lisää